Een andere kijk om medewerkers in hun kracht te zetten

Herken je dat je als leidinggevende hard aan het werk bent? Dat je bezig bent brandjes te blussen, terwijl je je wilt richten op je eigen taken? Dat je betrokken wordt bij irritaties tussen teamleden onderling, omdat ze er samen niet uitkomen en het niet uitspreken naar elkaar. Van jou wordt dan verwacht dat je het oplost.

Heb je met een aantal mensen uit je team moeite omdat ze in jouw ogen niet voldoende actief zijn? Telkens ga je met hen in gesprek, knikken ze ja, maar doen ze nee. Baal je er ook van dat vaak dezelfde mensen in je team actief aan het woord zijn en anderen niet of zelden? Voor je het weet is je dag voorbij gevlogen. Je voelt je moe na je werk. Al dat harde werken kost een hoop tijd en energie.

Het kan ook anders. Sta je open om iets nieuws te proberen? In dit e-book zit je goed (achterover) als je de behoefte hebt om je medewerkers meer in hun kracht te zetten en dat op een andere manier wilt aanvliegen. Een manier die jou energie oplevert en waarbij jij mag achteroverleunen. Je teamleden worden zelfredzaam en het vergroot hun zelfvertrouwen. Dat is een stuk lichter dan hard werken.

Ben je nieuwsgierig, mail dan naar mirjam@meervoorelkaar.com en ik stuur je mijn e-blik gratis toe. Of vul het contactformulier hieronder in. Dit e-book is momenteel in herdruk. Eind april is het klaar. Vul alvast het formulier in en je ontvangt eind april het e-book in je mailbox.

Ja, ik heb interesse in het e-blik, een andere kijk op het oplossen van irritaties:*

    Telefoonnummer

    *Je gegevens worden met zorgvuldigheid behandeld. Zie privacyverklaring.