Ga je mee op veranderexpeditie?

Meer voor elkaar werkt samen met andere professionals in het WEAVE projectteam. Vol trots introduceren wij de WEAVE veranderexpeditie; een ontdekkingstocht voor teams die op zoek zijn naar nieuwe dynamiek of frisse inzichten op het gebied van de mens-/gedragskant van veranderen. Met alle zintuigen op scherp de hoogte in. Of de diepte. Buiten de gebaande paden. WEAVE doet het anders.

WEAVE is een netwerk van getalenteerde zelfstandig professionals uit Nijmegen en omstreken. We geloven in samenwerking en brengen werelden samen. Nieuwe verbindingen leiden tot andere oplossingen voor de vaak complexe verandervraagstukken binnen jouw organisatie. We nemen je mee langs inspirerende locaties in het Rijk van Nijmegen en verrassen je met onze interactieve werkvormen.

Als je denkt dat jouw organisatie toe is aan een veranderexpeditie, maken we graag kennis met je. Neem daarvoor contact op met Marcel Janssen (via weave.rvn@gmail.com).

In een gratis intakegesprek onderzoeken we samen jouw doelstellingen. Op basis daarvan ontwerpt WEAVE een maatwerk-programma. Maatwerk, ja. Want de manier waarop we met elkaar omgaan, maakt wie we zijn. En die manier is overal anders. 

Er gaat natuurlijk niets boven ‘live’ op veranderexpeditie gaan. Maar als je popelt om iets met je team te ondernemen, kunnen wij je ook een online of hybride vorm aanbieden. We hebben ervaren dat dat ook impactvol is.

Download de Flyer Weave veranderexpeditie voor meer informatie.

Meer weten over deze expeditie? Neem contact met ons op via weave.rvn@gmail.com.