Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik weet hoe lastig het is om als leidinggevende al je teamleden in beweging te krijgen. Gek genoeg zit de sleutel niet in harder werken en duidelijker zijn, maar juist in ruimte geven om op eigen benen te staan. Daar kan jij als leidinggevende iets in betekenen voor ieder van je teamleden. Dat vraagt ook iets van jou, namelijk achteroverleunen en anders leren kijken naar wat je medewerkers in hun mars hebben. 

Juist omdat ik niet bij jouw organisatie werk, kan ik fris meekijken. Ik heb voor diverse organisaties en branches gewerkt, waardoor ik snel zie en knelpunten kan ordenen tot de kern. Ik breng mensen samen en weet op luchtige wijze een vonk van enthousiasme over te brengen om te gaan aanpakken.

Ik gebruik in veel van mijn sessies voorwerpen die letterlijk op tafel gezet worden. Door deze communicatie ondersteuners wordt het voor iedereen gemakkelijker om zich open te stellen en ontstaat als vanzelf een mooi gesprek. Iedereen wordt actief. Juist ook medewerkers die normaal gesproken niet aan het woord komen. Zo maken we een beweging waarbij iedereen in hun kracht komt en meer voor elkaar krijgt.  

Wat kan ik voor jou betekenen? Kun je hulp gebruiken? Elke relatie begint met kennismaken. Neem gerust contact met me op. Bel naar 06 -48 42 02 00 of mail naar mirjam@meervoorelkaar.com.

Wil je dat ik jou benader? Vul dan onderstaand contactformulier in. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

    Telefoonnummer