Iedereen actief in 15 min online teambijeenkomsten

We werken nu al een tijd vanuit huis. Dat doet iets met de relatie met elkaar als team. We hebben ontdekt dat online elkaar opzoeken een snelle en effectieve manier van communiceren met elkaar is. We hebben regels bedacht en gebruik gemaakt van de handigheden in online programma’s, zoals hand opsteken, 1 persoon aan het woord etc.

Toch komt er de klad in, zelfs in korte 15 minuten teammeetings. Deze meetings worden ook wel dagstart, midday, standup of huddle genoemd. Herken je dat je vooral zelf aan het woord bent in plaats van in gesprek te zijn en de dialoog aan te gaan? Heb je het ook druk met allerlei andere dingen en voor je het weet doe je de meetings op eenzelfde manier en er een beetje bij. Dezelfde vraag, dezelfde volgorde. Herken je dat? Regelmaat is goed, maar ontwikkeling is jezelf en je team uitdagen. Net als in de sportschool. Je wordt niet sterker, slanker, fitter als je altijd hetzelfde programma doet.

Het kan ook anders! Gun jezelf en je collega’s de mogelijkheid om te blijven groeien en samen te werken aan het actief houden van de teamverbinding. Dat is een gedeelde verantwoordelijkheid. Zet je teamleden ook aan het werk! Met deze 15 variaties worden je 15 minuten online met elkaar leuker en blijft iedereen actief, niet alleen jij. Inspiratie om jou en je team uit te dagen, zodat je blijft groeien ondanks dat we elkaar fysiek niet treffen. Veel plezier ermee!

Welke variaties pas jij toe met je team? Ik daag jou en je team uit 1 nieuwe variant toe te passen. Ik ben benieuwd hoe het je bevalt of wat je er lastig aan vond.

In mijn e-book geef ik je 15 varianten die je kunnen helpen bij de groei en het behouden van een actieve verbinding met je team.  Hoe beter de teamrelaties in een team, hoe meer ze voor elkaar krijgen.

Mail naar mirjam@meervoorelkaar.com voor een exemplaar of vul het contactformulier hieronder in. Binnen 2 werkdagen ontvang je het e-book in je mailbox.

 

Ja, ik heb interesse in het e-book: 15 varianten op 15 min actieve online teambijeenkomsten:*

    Telefoonnummer

    *Je gegevens worden met zorgvuldigheid behandeld. Zie privacyverklaring.