Ben jij een opdrachtgever die…

…al ziet aankomen dat als de coronamaatregelen zijn versoepeld en we bij terugkeer naar kantoorpand, de oude manier niet meer volledig willen oppakken? Die begrijpt dat dit jasje te krap is geworden?

…die ziet dat aan het thuiswerken voordelen zitten die we niet meer los willen laten? 

…die verwacht dat deze terugkeer gepaard zal gaan met onrust en verschillen in behoeften tussen medewerkers? Onrust die alle lagen raakt en gaat over herzien van regels, procedures, processen, infrastructuur en combinaties van fysieke en online ontmoetingen.

…die ziet dat het vraagt om opnieuw te kijken naar methodes die passen bij je mensen, doelen en klantgroepen.

Ben jij een opdrachtgever die dit ook ziet aankomen en die behoefte heeft om het oude met het nieuwe te integreren op een gestructureerde, richtinggevende en plezierige manier? Dan ben ik op zoek naar jou!

Wie ik ben

Ik ben Mirjam, eigenaar van Buro Sprint – Meer voor elkaarOud is voor mij in loondienst gaan. Nieuw is het voor mij om zelfstandig op zoek te gaan naar opdrachtgevers. 

Ik ben een oppakker, geef mij een doel en ik werk er samen met anderen naartoe. Ik ben een speelse aanjager die werkt met mensen naar resultaat. Ik zorg voor vaart, weet chaos weer te ordenen. Ik heb gewerkt in allerlei branches op diverse afdelingen, zowel profit als non-profit. Ik schakel snel tussen allerlei lagen en ik zie en voel de knelpunten. Ik ga in gesprek, breng mensen samen en verzamel successen en belemmeringen. Ik breng flow in dat wat stil staat en/of chaotisch verloopt.

Ik kijk anders, fijner, fris en neutraal, juist omdat ik geen onderdeel uitmaak van je organisatie. Ik kleur buiten de lijntjes en ben niet in 1 hokje te stoppen qua functie: Bedrijfscommunicatie en digitale media is mijn achtergrond. Projectleider en -ondersteuner, facilitator, teamleider, organisator, coach, ik ben breed, een generalist en neem al mijn ervaringen mee. Ik ben ook ongeduldig, enorm veerkrachtig en maak mezelf in korte tijd overbodig. Mijn manier is speels, luchtig en van het samen doen.

Ik ben een verbinder. Specialisten heb ik om me heen nodig om meer voor elkaar te krijgen, te blijven leren en groeien. Ik ben zelfs zo flexibel dat ik mijneigen team van experts met me meeneem als de situatie daarom vraagt. Een breed netwerk van professionals, is mijn achterban, zoals het collectief Wijzijnvanklei.

Ben jij die opdrachtgever die mij kan gebruiken?

Mijn ambitie is te zorgen dat de onrust die komen gaat, meer richting en structuur krijgt en plezierig verloopt. Samen oppakken! Ik kan jouw hulp gebruiken om vaart te geven aan mijn bedrijf door me een kans te geven aan tafel te komen.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met me op via mirjam@meervoorelkaar.com of bel 06- 48 42 02 00. Ken je anderen in jouw netwerk die mij kunnen helpen? Zeg het voort. 

Wil je de gehele pdf tekst voor in je mailbox of om door te sturen? Download dan: 

Open sollicitatie gezocht opdrachtgevers

Opdrachtgevers gezocht die na corona lockdown verschil willen maken