De ontwikkeling van Meer voor elkaar

Meer over mirjam | Buro Sprint Meer voor elkaar

Ik ben Mirjam Wittenberg, eigenaar van Meer voor elkaar (voorheen Buro Sprint). Ik ben een speelse verbinder in resultaatgerichte samenwerking. Hieronder lees je het verhaal hoe Meer voor elkaar tot bloei is gekomen.

Gevormd door ondernemende ouders

Als oudste dochter groeide ik op in een ondernemersgezin. Het aannemers- en transportbedrijf van mijn ouders zat aan huis. Dat betekende dat alles wat in het teken stond van de zaak ook letterlijk aan de keukentafel besproken werd. Dat heeft me gevormd. Wat ik o.a. mee neem is mijn resultaatgerichtheid en mijn oppakmentaliteit. Niet alleen praten maar vooral ook doen! Ook de blik om vanuit een werkgever de zaken te bekijken, als ook klantgerichtheid is me met de paplepel ingegoten. De andere kant is een gemis aan emotionele steun en aandacht voor het gezin. Ook dat mag er zijn. 

Communicatie – projectleider – teamleider 

Meer over mij, aanjager in projecten en samenwerkingDe studies Communicatie (Fontys hbo) en Bedrijfscommunicatie & digitale media (UvT) waren voor mij de opleidingen die aansloten bij mijn interesses. Eenmaal aan het werk, werd het jasje van communicatiespecialist al snel te klein voor me.  Ik groeide door naar projectleider internetprojecten en wist specialisten samen te brengen en projecten tijdig af te ronden. Ook was ik 5 jaar lang teamleider, zoals TL functioneel beheer internet, TL redactie en TL klantenservice. Samen met een team van specialisten wist ik de teamprestaties keer op keer te verbeteren. 

Thuis in alle branches, van mkb tot multinationals

Bij veel bedrijven zocht ik (onbewust) naar steun en erkenning. Het gemis hiervan maakte dat ik in relatief korte tijd ook weer vertrok. Ook heb ik regelmatig ervaren op onverwachte momenten niet verlengd te worden. De verbinding van erbij horen, waar ik zo naar zocht, werd verbroken. Dat telkens opnieuw beginnen maakt mij heel veerkrachtig en zorgde voor een pad waarin ik uitgedaagd werd autonomer te worden. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik veel organisaties heb gezien. Van kleine 5 persoons (MKB) bedrijven tot grote afdelingen in multinationals. Van profit tot non-profit, ik heb er gewerkt bij afdelingen met allerlei professionals (afdelingen als marketingcommunicatie, ict, internet,  functioneel beheer, redactie en grafische vormgeving, klantenservice) tot en met vrijwilligers. Kijk op Linkedin voor mijn uitgebreide cv.

Ontwikkeling en opleidingen

In 2014 liep ik vast en ben ik gaan stilstaan en werken aan mezelf. Ik wist de steun en erkenning langzaamaan meer uit mezelf te halen. Hoe meer ik van mezelf begon te houden, hoe positiever ik werd en hoe meer tevreden ik in het moment kon zijn. Tegenwoordig voel ik me trots zonder waardering van anderen nodig te hebben.

In 2015 heb ik Buro Sprint opgericht. Ondernemerschap is een mooi proces van persoonlijke ontwikkeling. Nu komt het op jezelf aan. Een mooi leerproces van vallen en opstaan. In 2021 heeft de naam Buro Sprint plaats gemaakt voor Meer voor elkaar. Ook heb ik mezelf verrijkt met een opleiding creatief denktrainer en coach aan de Academie voor innovatief trainen (2015) en ben bevoegd facilitator (2019) die allerlei werkvormen kan toepassen. Daarnaast heb ik teamcoachtechnieken gevolgd aan de school voor Coaching (2020) en volg ik de jaaropleiding tot organisatieopsteller (2020-2021). 

Resultaat: Meer voor elkaar

Contact met Buro SprintDe afgelopen jaren heb ik me tools en werkvormen eigen gemaakt om de verbinding en samenwerking tussen mensen te versterken. Dat begint bij eigenaarschap en leiderschap, de verbinding in jezelf opzoeken. Vandaaruit kun je ook makkelijker verbinden met anderen en krijg je meer voor elkaar.

Als eigenaar van Meer voor elkaar, kijk ik anders, fijner, fris en neutraal, juist omdat ik geen onderdeel uitmaak van je organisatie. Mijn manier is speels, luchtig en van het samen doen. Ik ben een verbinder. Specialisten heb ik om me heen nodig om meer voor elkaar te krijgen, te blijven leren en groeien. Ik ben zelfs zo flexibel dat ik mijn eigen team van experts met me meeneem als de situatie daarom vraagt. Een breed netwerk van professionals, is mijn achterban, zoals het collectief Wijzijnvanklei en Weave

Kijk op Linkedin voor mijn uitgebreide cv of bekijk het aanbod van Meer voor elkaar.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal,

Nieuwsgierige groet,

Mirjam Wittenberg

Meer weten? Bel 06 48 42 02 00 of mail naar mirjam@meervoorelkaar.com voor mogelijkheden.