Om te vieren dat het proces van naamsverandering van Buro Sprint naar Meer voor elkaar gelukt is, trakteer ik. Ik geef 5x gratis voor leidinggevenden de 1op1 coachsessie weg: Spelen met jouw bijdrage aan je team.

Heb jij als leidinggevende het gevoel dat je hard aan het werk bent? Bijvoorbeeld doordat medewerkers bij jou komen in de hoop dat jij het probleem voor ze oplost. Of dat je betrokken wordt bij allerlei brandjes terwijl je zelf andere taken had bedacht. Herken je dat? Energie kost het je, terwijl het ook anders kan.

Werken wordt lichter als jij (weer) in je kracht staat. In deze coaching sessie bekijk je jezelf in je team en je volle bordje met taken vanuit een ander perspectief. Door afstand te nemen, te kijken en je handen aan het werk te zetten i.p.v alleen je drukke hoofd, kun je zien waar jouw kracht zit. Je ervaart een frisse blik op jouw bijdrage aan je team. Je creëert ruimte voor jezelf.

Je kunt kiezen uit 2 invalshoeken:

 1. In je kracht komen via het opstellen van je ideale team. Hierbij kijken we samen naar hoe jouw ideale team eruit ziet. Je zet met voorwerpen letterlijk de spelers neer en kijkt met afstand naar jezelf en je team. Hierdoor verandert je perspectief en kan je “objectiever” zien wat er speelt. Je gaat ervaren waar ruimte zit voor jezelf.
 2. In je kracht komen door ruimte te maken op je volle bord. Een andere mogelijkheid, is te kijken hoe je ideale takenpakket eruit ziet. We gaan op speelse wijze letterlijk je taken neerzetten, waardoor je anders gaat kijken. Je gaat ruimte maken op jouw volle bord.

Als jij ruimte maakt voor jezelf, profiteert je hele team ervan. Hoe beter jij in je kracht staat, hoe beter je je medewerkers kunt ondersteunen en stimuleren om ook in hun kracht te staan. Zo krijgen jullie meer voor elkaar. Na afloop van deze sessie voel je meer ruimte. Het resultaat is lichter: frisse energie, een nieuwe beweging, het begin van ….<ruimte voor eigen invulling>.

Praktische zaken
 • De eerste 5 aanmeldingen krijgen deze sessie online of offline gratis.
 • Meld je aan via onderstaand formulier.
 • In ruil voor de sessie ontvang ik graag een review voor op mijn website/Linkedin.
 • De sessie duurt ca. 1-1,5 uur.
 • Ik geef de voorkeur aan fysiek ontmoeten, maar online is ook mogelijk.
 • In de sessie maak ik gebruik van voorwerpen. Dat maakt de opzet speels. Ik wil je erop wijzen deze speelse opzet niet te onderschatten. Dit gesprek kan, als het raakt, de nodige emoties losmaken. 
Iemand anders opgeven

Ken jij 1 leidinggevende die je blij wilt maken met kans te maken op deze sessie? Geef dan je eigen naam en gegevens van deze persoon op in het contactformulier (i.v.m. privacy). Geef bij opmerkingen aan dat je een ander wilt opgeven. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. 

Wil je kans maken op een gratis sessie? Vul het formulier in

Ja, ik wil graag kans maken op de gratis 1 op 1 coaching sessie “Spelen met jouw bijdrage aan je team”. Vul het formulier hieronder in en binnen 2 dagen neem ik contact met je op.

  Wil jij gelijk aan de slag met je hele team? Kijk eens op ons aanbod.

  Traktatie i.v.m naamsverandering: 5x gratis 1 op 1 coachsessie