Visie: Organisaties zijn er voor mensen 

Organisaties zijn er voor mensen en niet andersom. Het succes van een organisatie valt of staat bij de waarde die de mensen die er werken brengen kunnen. Daar waar mensen weer meer zichzelf zijn en ruimte ervaren om te kunnen betekenen wat ze als beste betekenen kunnen, komt er een energie op gang die een aantrekkingskracht heeft. Als mensen de waarde voelen van de beste versie van zichzelf, schept dat ruimte voor iedereen, voor de gehele organisatie en de klant.

Missie: beweging op gang brengen

Meer voor elkaar faciliteert verbinding tussen professionalsDie vrijgekomen ruimte binnen een organisatie komt doordat mensen het beste van zichzelf kunnen laten zien en geven. Meer voor elkaar ziet juist datgene wat in de weg staat en niet zichtbaar maakt wat mensen in hun mars hebben. Onze missie is organisaties te laten zien en ervaren waar het om draait. Hierdoor komt een beweging op gang die geen enkele maatregel bewerkstelligen kan. Het haalt de kosten omlaag en vermeerdert alle baten. In alle opzichten, in energie, financiële middelen, welzijn en innovatie.

In samen zitten de oplossingen. Samen weten we meer, kunnen we meer en nemen we betere beslissingen. Het samenbrengen van mensen leidt tot innovatieve oplossingen en verbeterde samenwerking. En daar plukt iedereen de vruchten van. Samen maken we de wereld mooier.

Meer voor elkaar sluit aan bij de visies van Jan Rothmans (Wendbare organisaties), Menno Lanting (De slimme organisatie en Iedereen ceo) en Martijn Aslander over de zwerm (Easycratie). Kijk ook eens naar het boek De swarm van Evert Bleijenberg (collectief leiderschap).

Ook nieuwsgierig wat Meer voor elkaar voor jouw organisatie kan betekenen? Bel 06 48 42 02 00 voor meer informatie.