Stijl en werkwijze van Meer voor elkaar

Meer voor elkaar faciliteert verbinding tussen professionalsMeer voor elkaar speelt met verbinding, creëert een sfeer die elke samenwerking en relatie in de basis nodig heeft. Vertrouwen, openheid, warmte. Ik breng professionals dichter bij zichzelf en zorg op luchtige en zingevende werkwijze dat zij hun autonomie vergroten.

Verbonden met jezelf geeft energie. Je voelt meer liefde voor je werk, collega’s, management en organisatie. Je kan zinvoller bijdragen. Meer plezier en samen productiever, dat is het resultaat. Werken met elkaar wordt lichter. Daar plukt iedereen de vruchten van; medewerker, organisatie én klant!

Interactieve werkvormen en het nieuwe opstellen

Buro Sprint faciliteert verbinding tussen professionals door de dialoog op gang te brengen met de werkvorm kletspotEen autonoom mens voelt zich veilig en gewenst en heeft minder de behoefde zijn ego maskers te laten zien of te reageren in communicatie vanuit zijn ego, omdat hij van binnenuit voelt en weet dat hij een krachtig en waardvol mens is. Dit leidt tot veel meer productiviteit en minder communicatie gedoe in teams.

Veiligheid en autonomie zit in ieder van ons en kun je voelen. Opstellingen zijn voor mij een ingang om te kunnen voelen. Het is een methode om snel naar de kern te komen. Het geef weer wat er binnenin je leeft. Via familie- en organisatieopstellingen wordt zichtbaar, via de onderstroom, wat er in de weg zit om te kunnen floreren. Oude patronen uit eerdere generaties waar we onbewust loyaal aan zijn, worden zichtbaar. Die patronen nemen we namelijk ongemerkt mee in ons werk en ze kunnen ons belemmeren te floreren. Ik pas de methode toe van het Nieuwe opstellen van Hylke Bonnema, waarbij we meer gaan voelen en minder praten.

Behalve opstellingen pas ik interactieve werkvormen toe die passen waar de situatie om vraagt. Ik maak een maatwerk programma. Ik gebruik vaak voorwerpen, omdat dat krachtige symbolische beelden zijn die het voelen kunnen versterken, zonder het te uiten. Ik pas al mijn levens- en werkervaringen tijdens sessies toe. Ben je nieuwsgierig naar mijn ontwikkeling en mijn verhaal?

Groot en breed netwerk van professionals

Meer voor elkaar is aanjager van samenwerking tussen professionalsMeer voor elkaar werkt samen in een groot en waardevol netwerk van professionals met uiteenlopende expertises. Zo voel ik me gesteund, krijg ik zelf ook meer voor elkaar en blijf ik me ontwikkelen. Meer voor elkaar is actief lid van wijzijnvanklei, een collectief van zelfstandige professionals in leiderschap, organisatie, communicatie en marketing.

Ook draag ik bij aan het netwerk van Weave, waarin getalenteerde professionals samenwerkt met kleine en grote organisaties om complexe verandervraagstukken op te lossen.

Ook nieuwsgierig wat Meer voor elkaar voor jouw organisatie kan betekenen? Bel 06 48 42 02 00 voor meer informatie.