Stijl en werkwijze van Meer voor elkaar

Meer voor elkaar faciliteert verbinding tussen professionalsMeer voor elkaar speelt met verbinding, creëert een sfeer die elke basisrelatie nodig heeft. Vertrouwen, openheid, warmte. We brengen professionals dichter bij zichzelf en zorgen op luchtige en eenvoudige werkwijze dat zij elkaar en hun unieke kwaliteiten beter leren kennen en benutten.

Interactie op gang brengen

Als facilitator begeleiden we het groepsproces en brengen de interactie op gang. In deze interactie worden ieders kwaliteiten zichtbaar en laten we zien hoe deze elkaar kunnen versterken. We benutten de kracht van diversiteit. Dit maakt de groep sterker. Er ontstaat een gevoel van gelijkwaardigheid, verbondenheid en samen verantwoordelijk zijn; ik leer van jou en jij van mij. We hebben elkaar nodig en versterken elkaar.

Iedereen plukt de vruchten

Buro Sprint faciliteert verbinding tussen professionals door de dialoog op gang te brengen met de werkvorm kletspotAls mensen mogen laten zien wat ze in hun mars hebben, krijgen ze meer voor elkaar. Ze zijn meer tevreden, trotser en dat merkt de organisatie en de klant ook. Zo kunnen we samen van betekenis zijn en tot gedragen oplossingen komen. Hoe beter de relatie en verbinding, hoe beter de resultaten, hoe meer je voor elkaar krijgt. 

Interactieve werkvormen

Meer voor elkaar verbindt mensen door de interactie te stimuleren, de dialoog laagdrempelig te maken, gelijkwaardigheid te creëren en plezier in samen te activeren. Werken met elkaar wordt lichter.

De werkvormen zijn heel gevarieerd. Door spelvormen, te werken met voorwerpen, tekeningen, visualisatie, mindmaps, muziek, lekker eten, kampvuur en talloze andere manieren. De diepgang in het verbinden zoeken we op middels organisatieopstellingen. We zetten in wat past en waar de situatie om vraagt.

Groot en breed netwerk van professionals

Meer voor elkaar is aanjager van samenwerking tussen professionalsMeer voor elkaar werkt samen in een groot en waardevol netwerk van professionals met uiteenlopende expertises. Zo krijgen we zelf ook meer voor elkaar en blijven we ons ontwikkelen. Iedere situatie is anders en vraagt om andere professionals. Meer voor elkaar is actief lid van wijzijnvanklei, een collectief van zelfstandige professionals in leiderschap, organisatie, communicatie, marketing en sales.

Ook dragen we bij aan het netwerk van Weave, waarin getalenteerde professionals samenwerkt met kleine en grote organisaties om complexe verandervraagstukken op te lossen.

Ook nieuwsgierig wat Meer voor elkaar voor jouw organisatie kan betekenen? Bel 06 48 42 02 00 voor meer informatie.