Boost je teamuitje of strategische heidag met plezier èn diepgang

Een teamuitje is het moment om nader tot elkaar te komen. Samen wat gaan doen, is het meest gangbare. Dit blijft vaak oppervlakkig en is gericht op alleen plezier hebben. Soort van verplicht gezellig doen. Dezelfde groepjes praten met en niet met elkaar. De één vindt de activiteit leuk, de ander niet. Daar gaat het dan over. Gemiste kans! Hoe anders zou het zijn om dit moment ook te benutten voor samen ZIJN en diepgang toe te voegen, zodat je je meer verbonden voelt met jezelf en elkaar? Gegarandeerd dat je dan anders samen de activiteit in stapt.

Of ben je een strategische heidag aan het plannen waarin je stilstaat bij de missie en visie van je team? “Waar zijn we van als team”, is een belangrijke vraag om focus te creëren. Onze ervaring is dat veel teams op een heidag alleen maar zitten, af en toe post-its op een bord plakken en vooral hun hoofd gebruiken. Ook zijn de mensen aan het woord die altijd aan het woord zijn en zit de andere helft te kijken op de klok. Zo benut je niet het hele potentieel dat in het team zit! Het kan ook anders, waarbij je echt de kern raakt!

In deze workshop van 2 uur kun je je team een positieve boost geven die nog lang voortduurt! Benut je teamuitje effectief en met meer diepgang door successen te vieren alvorens de activiteit in te gaan. Geef je heidag een diepere laag mee om tot de kern te komen en het volle potentieel uit het team te benutten.

Teamuitje verdiepen door successen vieren

Veel teamleden vinden het lastig om stil te staan bij waar ze trots op zijn. In de dagelijkse praktijk kom je hier vaak niet aan toe of blijft het bij een schouderklopje. Of worden er maar enkele, misschien zelfs telkens dezelfde verhalen gedeeld? In deze 2 uur durende boost kan iedereen delen en brengen wij jullie in de juiste stemming voor de verhalen die er echt toe doen.

Dat doen we door je meer in je lijf te brengen i.p.v. alleen met je hoofd te handelen. Daarnaast spelen we met de 4 perspectieven van de 4 seizoenen. Hierdoor komen andere verhalen naar boven, soms ook verborgen of vergeten verhalen die er wel toe doen. Je voelt meer verbinding met jezelf en komt nader tot elkaar. We eindigen energiek en met een verdiende toast op jullie team!

Daarna voelt samen eten, borrelen of een activiteit doen, lichter, met meer plezier en verbondenheid, zodat je er samen weer tegenaan kunt!

Heidag verdiepen door stil te staan bij verleden-heden-toekomst

Stilstaan bij waar zijn we van als team, visie en missie is ontzettend belangrijk voor goede focus. In plaats van alleen aan tafel te zitten, geven wij jullie in 2 uur tijd een boost die de verbinding met de oprichting en oorsprong naar boven haalt. De wortels, de zaadjes van dit team. Er wordt voelbaar waar jullie het voor doen, waar jullie hart sneller van gaat kloppen. Wat laten jullie na aan de komende generaties? Deze verbinding haalt verhalen naar boven die ertoe doen! Het wordt voelbaar waar jullie missie en visie vandaan komt en toe leidt. Dan stroomt de energie door het hele team wat nodig is voor vandaag de dag.

Dat doen we door je meer in je lijf te brengen i.p.v. alleen met je hoofd te handelen. We zetten een duidelijke intentie neer met elkaar. Daarnaast spelen we met de 4 perspectieven van de 4 seizoenen. Hierdoor komen andere verhalen naar boven, soms ook verborgen of vergeten verhalen die belangrijk zijn. Je voelt meer verbinding met jezelf en komt nader tot elkaar. Deze andere start van je heidag leidt tot een andere uitkomst. Energiek en met een ruimer blikveld kom je samen makkelijker tot de kern en doet iedereen mee!

Opbrengst 2 uur durende boost

  • Meer in je lijf, minder in je hoofd, waardoor je meer aanwezig bent. Geen vergaderopstelling.
  • Iedereen aan het woord
  • Nader tot elkaar
  • Voldoening door stilstaan bij successen
  • Verbreding van je blik door 4 perspectieven
  • Tot de kern komen, focus, door stilstaan bij verleden-heden-toekomst. Heldere kijk op de toekomst.
  • Plezier èn diepgang

Praktische info en mogelijkheden

Praktische informatie

  • Boost van 2 uur
  • Voorkeur voor fysieke bijeenkomst
  • Trainers Mijke Linssen en Mirjam Wittenberg

Informeer naar de mogelijkheden die voor jouw team passend zijn. Bijvoorbeeld dieper ingaan op successen vieren of nog scherper krijgen waar we van zijn. Of juist alle seizoenen doorlopen. Met onze ervaring in improvisatietheater, opstellingen en ceremonies begeleiden is veel mogelijk. 

Kijk eens verder in mijn aanbod van verbindende bijeenkomsten:

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor afstemming met jouw team.