Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik ben Mirjam Wittenberg, eigenaar van Meer voor elkaar. Op luchtige wijze en met diepgang help ik professionals in teams nader tot elkaar te komen.

Dat is hard nodig omdat we samen meer voor elkaar krijgen dan alleen. Alleen valt het soms niet mee om samen te werken. Onrust, vertrek, gesloten communicatie. We zitten in elkaars kindstukken. Het valt niet mee om het zonder gedoe voor elkaar te krijgen.

Ik kan je helpen de grond van je team weer vruchtbaar te maken. Omdat mensen het belangrijkste kapitaal van je organisatie zijn. Duurzame inzetbaarheid van mensen betekent dat we de cyclus rond mogen maken en het natuurlijke ritme weer zien te vinden.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen op hun werk en je samen van waarde bent voor deze samenleving en de toekomstige generaties. Dat mag je voelen en laten zien! Daar plukt iedereen de vruchten van!

30 min gratis sparren voor een frisse blik

Ben je geïnteresseerd en nieuwsgierig wat ik voor jou en je team kan betekenen? In 30 minuten kunnen we samen sparren of een vraagstuk waar jij mee zit. Dit is geheel gratis. Met mijn frisse blik breng ik een ander licht op jouw situatie. 

Wil je ook een vitaal team waar duurzame inzetbaarheid belangrijk is? Een team waarin mensen plezier hebben en energiek voelen ipv bezwijken onder de werkdruk?

Neem contact op, dan maken we een afspraak om kennis te maken, online dan wel fysiek. Bel naar 06 -48 42 02 00 of mail naar mirjam@meervoorelkaar.com.

Wil je dat ik jou benader? Vul dan onderstaand contactformulier in. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

    Telefoonnummer