Lenteritueel: Transformeer natuurlijkwijs je team

Op 8 maart ’23 organiseer ik een lenteritueel voor leidinggevenden, managers, hrm managers, projectleiders, communicatie adviseurs en geïnteresseerden, die nieuwsgierig zijn naar de verbindende en transformerende werking van corporate rituelen in organisaties en hun team(s).

Rituelen zijn van oudsher versnellers bij verandering en verbinding. In de waan van alle dag, zijn we vaak niet verbonden. Niet met onszelf, noch met elkaar en de missie van de organisatie. Verbinding is de sleutel tot ontwikkeling en succes!

Lente: nieuwe ontwikkelingen in de wereld zetten

Om je de kracht van rituelen te laten voelen, organiseer ik dit lenteritueel. De lente is in de natuur het seizoen na de winterperiode, waarin de zaadjes die in de grond zitten en hebben kunnen rijpen, langzaam maar zeker naar boven komen. Lente, op haar hoogtepunt, is een en al ontwaken en openbarsten. Frisse, nieuwe energie vol beloften!

Ook in werk betekent lente het seizoen van nieuwe ideeën en ontwikkelingen in de wereld zetten. Vormgeven, van dat wat in je hoofd zit of op papier staat, naar waarmaken. Deze transitie van idee naar doen, gaat niet zonder slag of stoot. Dat wat opkomt in de natuur is nog kwetsbaar. Ook als leidinggevende kun je twijfels hebben. Welke richting gaan we op? Hoe ga ik in mijn kracht staan en hoe neem ik mijn team mee?

Ritueel om je plannen kracht bij te zetten

Dit lenteritueel is bedoeld om jou kracht bij te zetten om je plannen tot volle bloei te laten komen. Dat doen we met hulp én wijsheid uit de natuur. Het vertrekpunt is de verbinding met jezelf, je eigen inspiratiebron. Verbinding van hoofd en hart. Dit ritueel verbindt je dieper met jezelf, elkaar en de natuur. Dat werkt door in je werk en voor je team. Diepere verbondenheid met jezelf en de natuur zorgt voor meer flow in werk en leven. Dan gaan de dingen meer als vanzelf en op natuurlijke wijze. Op 8 maart ligt het accent op de lente. Echter alle seizoenen kunnen je helpen meer voor elkaar te krijgen.

Dit ritueel verbindt je dieper met jezelf, elkaar en de natuur. Dat werkt door in je werk.

Meer in verbinding met jezelf en je team

Dit lenteritueel organiseer ik voor jou, maar zeker ook voor mezelf! Het geeft ook mij de kracht om tot volle bloei te komen en om mijn wens om meer verbinding in organisaties te brengen te realiseren. Met Meer voor elkaar organiseer en co-creëer ik verbindende bijeenkomsten voor professionals en teams die willen verdiepen, veranderen en op zoek zijn naar meer verbinding met zichzelf en elkaar. Ik maak gebruik van bedrijfsopstellingen en corporate rituelen. Dicht bij jezelf, nader tot elkaar, samen meer voor elkaar! Daar plukt iedereen de vruchten van: medewerker, organisatie én klant!

Nieuwsgierig? Neem je hoofd vol plannen mee, ervaar, proef en laat je verrassen door dit lenteritueel. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht.

Praktische informatie

 • Voor wie: Leidinggevenden, managers, HRM professionals, projectleiders, communicatie professionals
 • Datum: 8 maart 2023
 • Tijd: inloop 9.45 uur. Het ritueel begint om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 13.00 uur. Voor thee, koffie en iets lekkers wordt gezorgd.
 • Locatie: Gendt (Gelderland). Parkeren is gratis.
 • Bij lekker weer zijn we in de tuin, anders binnen.
 • Deelname: gratis
 • Na inschrijving ontvang je de bevestiging en het exacte adres.

Ken je een collega in je netwerk die dit aanspreekt, stuur de link met informatie dan gerust door.

Kun je 8 maart niet en heb je interesse, schrijf dan bij de opmerkingen dat je 8 maart niet kunt en wel interesse hebt. Of mail rechtstreeks naar mirjam@meervoorelkaar.com

Inschrijven voor het lenteritueel

  Telefoonnummer

  Meer weten over verbinding in jouw team en organisatie en hoe corporate rituelen daaraan bij kunnen dragen? Mail naar mirjam@meervoorelkaar.com of bel 06 48 42 02 00 voor meer informatie.