Nieuwe bedrijfsnaam Meer voor elkaar

April ’21 – Met trots presenteer ik mijn nieuwe bedrijfsnaam Meer voor elkaar. De afgelopen 6 jaar heb ik met plezier de naam Buro Sprint gedragen. Nu ga ik verder met Meer voor elkaar.

Meer voor elkaar stimuleert en ondersteunt hardwerkende leidinggevenden meer achterover te leunen en hun medewerkers in beweging te zetten. Ieder in zijn kracht, samen meer voor elkaar!

Ik zorg op luchtige wijze dat professionals elkaar en hun unieke kwaliteiten beter leren kennen, benutten en waarderen. Niet iedereen in ieder team is even actief en komt aan het woord. Daarom gebruik ik voorwerpen die de communicatie ondersteunen. Heel geschikt bij teams waarin mensen elkaar niet direct durven aan te spreken, hands-on teams en teams met verschillende opleidingsniveaus.

Via deze weg wil ik een aantal mensen bedanken die mij geholpen hebben. Dankzij hun talenten, krijg ik meer voor elkaar. Allereerst dank ik mijn lief Reinier de Nooij voor alle steun. Marieke Thomassen dank ik voor haar kukeleffect waaruit mijn prachtige logo is ontstaan. Ik bedank René Arntz voor zijn scherpe ingeving over het rechtop staan van de poppetjes van mijn beeldmerk. Manon Spaan bedank ik voor een mooi afscheid van Buro Sprint. Ook gaat mijn dank uit naar Alexa Pluim, Raoul Heijsen, Joyce Kooijman, Yvonne Wanders en Emma Ingrid Coppieters. Top!

Meer voor elkaar is een handelsnaam van Mirjam Wittenberg. De url van de website wordt meervoorelkaar.com. Ook het emailadres verandert. Dat wordt mirjam@meervoorelkaar.com. De overige bedrijfsgegevens blijven ongewijzigd.