Netwerken onder de Sterren (2017)

Op het landgoed de Leutse Hof in Angeren heeft Meer voor elkaar (voorheen Buro Sprint) Netwerken onder de Sterren georganiseerd voor 15 ondernemers die met tent samen op avontuur gingen, zodat er meer verbinding tussen deze professionals ontstond. Naast netwerken en terugkijken op successen werd er samen gekookt en gegeten.

Doel was nieuwe mensen ontmoeten, inspiratie opdoen, verbinden en verdiepen van je relatie met elkaar, uit de waan van de dag komen, terugblikken, ontspannen en loslaten van wat geweest is.

Buro Sprint – Meer voor elkaar werkte hiermee samen met Emma Ingrid Coppieters en Sabine de Bruijn. Vandaag de dag bestaan deze relaties nog steeds. 

Referentie

Mandy Boekhorst, InBeeld Makelaardij (deelnemer)

In 16 uur tijd ben je er even helemaal uit, los van de dagelijkse waan, in een zeer mooie inspirerende omgeving. In 16 uur tijd kom je in verbinding met jezelf, met anderen en voel je je even helemaal gewaardeerd om wie je bent. In 16 uur tijd relativeer je, communiceer je, accepteer je….en ga je met heel veel energie en inzichten weer naar huis. En natuurlijk het slapen in een tentje, maakt je weer even 16! Dat had ik ook niet willen missen…:-)

 

Fotoimpressie

Terug naar het portfolio van Meer voor elkaar.

Meer weten over de mogelijkheden voor verbinding te creëren? Neem gerust contact op.