Van papier naar praktijk (2015 en 2016)

Choicemakersfestival

Doel van het choicemakersfestival: het verschil maken door het heft in eigen hand te nemen en zelf richting en betekenis te geven aan je leven, zodat je van waarde bent voor jezelf en je omgeving. Het festival is een initiatief van een groep zelfstandig ondernemers in Nijmegen en werd georganiseerd in Kunstencentrum De Lindenberg in Nijmegen.

Opdracht en resultaat

Met mijn ervaring als projectleider kwam ik als geroepen. Ik kwam op het moment dat de plannen al rond waren, maar in de praktijk moest het festival nog van papier naar de praktijk helemaal georganiseerd worden. Ik zorgde voor vaart in dit zelfsturende team en heb allerlei coördinerende taken opgepakt. Ik heb het festival twee maal mee georganiseerd en gecoördineerd. Zo’n 40 vrijwilligers en 200 bezoekers wisten dit festival te waarderen. 

Referentie

Linda Modderkolk, bezoeker

Wát een gave dag! Complimenten voor de organisatie van het Choicemakers Festival. Wat een energie als je een grote groep mensen bij elkaar zet die allemaal her maximale uit het leven willen halen. Feest! Keep calm. Dream Big. And then….action! 

Meer lezen over andere opdrachten in de portfolio

Meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Bel 06 48 42 02 00 of mail mirjam@meervoorelkaar.com