Maak een einde aan je volle bord (2018 en 2019)

Opdracht met IV Experts

Functioneel beheerders ervaren regelmatig te weinig invloed op de invulling en uitvoering van opdrachten. Voor IV experts, een organisatie die bedrijven helpt aan experts op het gebied van functioneel beheer en informatiemanagement, heeft Buro Sprint – Meer voor elkaar de workshop ontwikkeld Maak een einde aan je volle bordje. Hierbij gingen de deelnemers met voorwerpen aan de slag die zij ‘opstelden’ voor zichzelf. Dit noemen we tafelopstellingen.

Resultaat

Door middel van deze interactieve workshop ondervonden de deelnemers de meerwaarde van het in gesprek gaan en blijven met de interne klanten/business. Zij kregen helder wat het probleem is en wat voor hen ‘het ideale bordje’ is. Na deze interactieve workshop ervaren ze meer mogelijkheden om invloed uit te oefenen op de juiste oplossing en durven ze actief daarover met de klant in gesprek te gaan.

Deze workshop is voor allerlei teams geschikt omdat het uitnodigt uit  het hoofd te gaan en vanuit eigen verbinding meer in gesprek te gaan met elkaar en (interne) klanten.

Meer lezen over andere opdrachten in de portfolio

Meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Bel 06 48 42 02 00 of mail mirjam@meervoorelkaar.com