Energiek duurzame brainstorm in (2018)

Opdracht

Het bouwteam Medel (Ploegam plus Bedrijvenpark Medel) organiseerde samen met Stichting Circulair Bouwen en Optimal Planet een marktuitvraag voor de bouw van een duurzame weg op het industrieterrein bij Medel.

Het bouwteam zocht naar een manier om de aanwezige professionals te stimuleren tot samenwerking en co-creatie met het doel innoverende ideeën te generen. Dit was anders dan een normale uitvraag, waarin professionals hun eigen pitch houden en ieder voor zichzelf presenteert. Door deze brainstorm werd juist de samenwerking getriggerd.

Resultaat

Werken met voorwerpen tijdens brainstorm Stichting Circulair BouwenNa een inleiding en uitleg over de kaders, verzorgde Buro Sprint – Meer voor elkaar een korte inspirerende werkvorm, om met allerlei voorwerpen elkaar op verschillende manieren te leren kennen en om de deelnemers in de creatieve stand te zetten. Dit bracht snelheid en creativiteit in de brainstorm die daarop volgde.

Referentie

Ron van Wijk, Stichting Circulair Bouwen

We zijn verheugd over de vele creatieve oplossingen en ideeën die werden gedeeld door de aanwezigen. Ruim 140 verfrissende ideeën kwamen naar boven. Het bouwteam gaat wikken en wegen, passen en meten, om binnen de grenzen te komen tot het hoogst haalbare circulaire ontwerp!

Meer lezen over andere opdrachten in de portfolio

Meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Bel 06 48 42 02 00 of mail mirjam@meervoorelkaar.com