You can’t start a fire without a spark

Deze beroemde tekst van Bruce Springsteen (Dancing in the Dark) omarm ik op dit moment. Waar klopt mijn hart harder door en wat voelt licht? Vanuit die vonk van binnen, beweeg ik naar buiten en onderneem ik. Speels – licht – zacht. Doe je mee?

Ik nodig je uit voor de volgende speelse activiteiten:

 • 14 juni – Onthaasten in de openlucht met opstellingen
 • 28 juni- Werkgeluk onder de zon!
 • 06 sept – Spelen met het vrouwelijke in het zakelijke

14 juni – Onthaasten in de openlucht met opstellingen

Nog 2 plekjes vrij!

Onderzoek al voelend, hoe je passie, je bijdrage aan de wereld, geld verdienen en je talenten, verbonden zijn en samen leiden tot werkgeluk. I.s.m. Stichting Reconnect Company organiseer en faciliteer ik samen met Nancy van den Heuvel opstellingen in de Arnhemse natuur. 

In de natuur onthaast je, ontlaat je en laad je op. Met een groep gelijkgestemden werk je aan jezelf en kom je dichter bij jezelf. Je brengt jouw vraagstuk in en we werken aan het thema Ikigai. Je gaat met nieuwe inzichten, steun en inspiratie naar huis. Zo groei je en zet je stappen in jouw proces. Samen krijg je meer voor elkaar. 

Vrijdagochtend 09.30-12.30 uur – 57,50 euro p.p. – Arnhemse Natuur

28 juni – Werkgeluk onder de zon

Werkgeluk onder de zon is er voor en door professionals. Je voelt dat je vastloopt of dat er iets in de weg staat van je werkgeluk. Je ervaart te weinig voldoening. In jou zit het verlangen vanuit je hart te werken in plaats van met je hoofd alleen. Misschien speel je met de gedachte om ergens anders aan de slag te gaan?

Ik weet uit eigen ervaring dat de issues die je voelt in je huidige werk ook weer terugkomen in een andere baan of als zzp-er, als je ze niet aanpakt. Werkgeluk bestaat echter wel. Ook voor jou! Jij hebt het roer in handen en het begint bij jou!

Werkgeluk ontstaat als jij de beweging naar binnen durft te maken. Ik heb ontdekt dat hoe dichter ik bij mezelf kom en opruim wat mij niet langer dient, hoe beter ik de flow voel en hoe meer ik voor elkaar krijg. Ik ben het die mezelf in de weg zit, om mijn volle potentieel te laten zien. Opruimen, zodat er beweging ontstaat om te groeien, dat gun ik jou ook. 

Werkgeluk onder de zon is een samen zijn, in de natuur, met gelijkgestemde professionals die bereid zijn te werken aan zichzelf en de moed hebben te voelen en te leren. We lopen lang het wiel van de seizoenen, staan stil bij wat wel lukt en wat je niet langer dient. Stap voor stap ga je naar binnen toe en maak je ruimte vrij. Al spelend en door de chemie van de groep, zakken we in het veld van (familie) opstellingen. Met hernieuwde energie, manifesteer je je verlangens en wordt werken lichter.  

In de natuur onthaast je, ontlaat je en laad je op. In een kleine groep werk je aan jezelf en kom je dichter bij je natuurlijke zelf. Je brengt jouw vraagstuk in. De unieke samenstelling van de groep biedt een objectief perspectief en verdieping. Je ontvangt nieuwe inzichten, steun en inspiratie. In de herkenning en door te voelen en ervaren, ontstaat heling. Zo groei je en zet je stappen in jouw proces. Met minder haast, krijg je meer voor elkaar. Vier, laat los, bezin en ontvang nieuwe energie in het licht van de zon! Kom je meespelen in het veld dat leidt naar jouw werkgeluk?

Investering en opbrengst

 • Workshop, retraite en netwerkbijeenkomst in één.
 • Voor professionals die naar zichzelf willen kijken en stappen vooruit willen maken
 • Prijs is 78 euro incl. btw, drinken en snacks
 • 28 juni van 09.30 – 13.30 uur. We sluiten af met een gezamenlijke lunch van 12.30 – 13.30 uur
 • We zijn in de tuin met een tent. Er is een toilet
 • Ik maak gebruik van opstellingen, het 4-seizoenenwiel, kaarten, voorwerpen en spelvormen
 • Een plek om tot jezelf te komen, stil te staan bij wat er voor jou toe doet en voor verbindend netwerken
 • Bewustwording, inspiratie, steun en vooruitgang in je groeiproces.

Aanmelden

 • Er is plaats voor max. 8 personen
 • Aanmelden via mirjam@meervoorelkaar.com
 • Locatie: Piramide aan de Waal, Gendt
 • Eerst kennismaken? Bel me gerust voor informatie

 

06 sept – Spelen vanuit het vrouwelijke in het zakelijke

Organisch, lijfgericht, cyclisch, overgave, creatiekracht en vertrouwen. Hoe geef jij vorm aan deze vrouwelijke waarden in het zakelijke? I.s.m. Stichting Reconnect Company organiseer ik in september weer Spelen vanuit het vrouwelijke in het zakelijke. Door de chemie van ons samenzijn ontstaat er een programma. Het presenteren in ons is wel bekend. Echter wat staat er in de schaduw dat in het licht mag worden gezet? We gaan het samen ontdekken. Heb jij een methodiek of tool die dienend is voor de groep? Dan mag je die laten zien. 

 • Je bent deelnemer en krijgt de mogelijkheid tot faciliteren indien dat dienend is aan de groep
 • Zet het vrouwelijke in jezelf op de voorgrond en integreer het met het zakelijke en je professionele kant.

Vrijdag 06 september 10.00-17.00 uur – 57,50 euro p.p. – Under the Tree- Arnhem

Meer informatie nodig? Bel of mail naar mirjam@meervoorelkaar.com