Welkom thuis feestje met opstellingen

In onze maatschappij zijn we vooral op ons hoofd gericht. Onze voelsprieten zijn naar buiten toe gericht, op ons werk en ons gezinsleven. Vaak gaan we voorbij aan naar binnen keren, aan ons gevoel. We rennen door, willen presteren. Onderweg gaan we over onze grenzen of komen “vol” thuis met prikkels en reageren die af op gezinsleden. We houden ons zelf groot, stevig en sterk, terwijl er aan de binnenkant iets anders speelt. Wat speelt daar eigenlijk? Sta je daar wel eens bij stil? Je lijf weet heel goed wat er speelt en kan het jou vertellen als je wilt luisteren. 

Daarom organiseer ik welkom thuis feestjes. Als steuntje in de rug om in je lijf te komen en om op een snelle, krachtige manier, in korte tijd, te werken aan jezelf. Even onthaasten, ontladen en opladen. Even voelen, verbinden en verzachten. Om in balans te komen. Om te luisteren naar wat er binnen in jou speelt en de wijze stem in jou te horen i.p.v. te blijven afstemmen op wat er om je heen gebeurd. Je lijf weet het en leert je vertragen. Door je hoofd, hart en lijf te verbinden krijg je meer voor elkaar. Met een groepje gelijkgestemden vind je herkenning en creëren we bovendien synergie door samen een veld neer te zetten. Welkom thuis in jezelf!

Kadootje voor jezelf 

Dat veld zetten we neer met behulp van opstellingen. Opstellingen is een krachtig middel om naar binnen te keren. Juist als er niet in gesproken wordt, de beweging van het lichaam volgend en het accent naar binnen mag, naar het voelen toe. Jouw lichaam wil niets liever dan gehoord en gezien worden en floreren! Ik zie het als een kadootje aan mezelf als ik werk aan mezelf, bewust stilsta en luister naar mijn lichaam in plaats van wat anderen denken dat goed is voor mij. Dat gun ik jou ook. Zo kom je dichter bij jezelf en krijg je meer voor elkaar, terwijl je tegelijkertijd anderen helpt in hun proces. Mijns inziens win-win. Dat is waarom ik deze sessie(s) een feestje noem. Een feestje van thuiskomen in jezelf met een kadootje om uit te pakken, zodat je stappen maakt in jouw proces! Kom je mee vieren?

Naar binnen keren is een feestje

Thuiskomen doen we letterlijk in een knusse woonkamer. Op deze avond beginnen we met een dansje om meer in je lijf te komen. Met een groep gelijkgestemden deel je jouw zorgen en breng je je vraagstuk in. Door het samenzijn versterken we elkaar en ontstaat een krachtig veld. Je vraagt anderen representant te zijn en jij bent representant voor andermans vraagstuk. De opstellingen zijn kort en krachtig. Dat doen we door korte opstellingen waarin we zo weinig mogelijk woorden gebruiken. Hierdoor blijven we in ons lijf en leggen we het accent op voelen. We volgen de beweging van het lichaam. Door een serie van opstellingen te doen, wordt jouw proces nog meer in beweging gezet. Na de opstellingen nemen we nog een theetje, praten we na en kun je netwerken vanuit verbondenheid met jezelf. Ontdek het verschil.

Opbrengst

 • Je krijgt inzichten van binnenuit, vanuit je hoofd dat in contact staat met je hele lijf
 • Je laat vastzittende blokkades los, waardoor je stappen kunt maken, omdat het doorstroomt in je lijf
 • Zo binnen, zo buiten. Dus als het van binnenuit stroomt in jou, kan je dat ook naar buiten toe manifesteren 
 • Voor de vrouwen onder ons: meer contact met je lijf betekent ook meer creatiekracht!

Voor wie

 • Voor iedereen die vooruit wil en stappen wil maken in zijn/haar proces,
 • die behoefte heeft aan stilstaan, vertragen en verzachten,
 • die bewust in verbinding wil zijn met zichzelf en van daaruit contact wil maken met anderen,
 • die meer in zijn/haar lijf wil komen,
 • die houdt van werken aan zichzelf,
 • die verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en de beste versie van zichzelf wil ontdekken.

Praktische info

 • Locatie: in de knusse woonkamer van Under the Three in Arnhem (parkeren gratis)
 • Prijs: losse prijs is 33,- euro incl. btw. Kijk bij tarieven en combinatiekortingen.
 • Inbegrepen: snacks, thee, water
 • Wanneer: maandagavond van 19.15 – 21.45 uur op 23 sept, 21 okt en 25 nov 2024
 • Ervaring met opstellingen is niet nodig
 • Voorbereiding: neem je vraag mee. Begin je vraag met Hoe.., bijvoorbeeld hoe kan ik…
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Aanmelden via het formulier of via email

Heb je behoefte aan nog meer thuiskomen in jezelf? Kom dan naar de Thuiskomen in jezelf met opstellingen.

Meld je aan per e-mail naar mirjam@meervoorelkaar.com. Vermeld hierbij je bedrijfsnaam en adresgegevens en de soort ticket dat je wil. 

Speciale edities in de zomer en winter!

Ik organiseer een zomerse retraite om te oogsten en te vieren. Ook organiseer ik Winterretraites: keer weer naar binnen

Aanmelden

Meld je aan per e-mail naar mirjam@meervoorelkaar.com. Vermeld hierbij je bedrijfsnaam en adresgegevens en de soort ticket dat je wil. Kijk bij tarieven en combinatiekortingen.

Bij aanmelding gaat de deelnemer akkoord met de voorwaarden voor opstellingsessies.