Visie: Organisaties zijn er voor mensen 

In mijn ideale wereld worden mensen gezien als belangrijkste kapitaal van een organisatie. Organisaties zijn er voor mensen en niet andersom. Mensen zijn meer dan poppetjes en cijfertjes op papier uitgedrukt in fte’s. Mensen zijn ook meer dan een hersens op een stokje. Mensen zijn mensen met gevoelens en een heel lijf.

In mijn ideale wereld zijn werkplekken een omgeving waar kwaliteit van leven voorop staat. Plezier, rust, ruimte, focus. Open communicatie, een plek om fouten te maken en te groeien. Een plek waar je jezelf kunt zijn en je verbonden voelt met jezelf, elkaar en de organisatie. Een plek waar je je thuis voelt!  

Het succes van een organisatie valt of staat bij de waarde die de mensen die er werken brengen kunnen. Daar waar mensen weer meer zichzelf zijn en ruimte ervaren om te kunnen betekenen wat ze als beste betekenen kunnen, komt er een energie op gang die een aantrekkingskracht heeft, een natuurlijke flow. Als mensen de waarde voelen van de beste versie van zichzelf, schept dat ruimte voor iedereen, voor de gehele organisatie en de klant. 

Missie: verander natuurlijkerwijs je team naar een vitaal team 

Die vrijgekomen ruimte binnen een organisatie komt doordat mensen het beste van zichzelf kunnen laten zien en geven. Ik help teams hun natuurlijk evenwicht weer terug te vinden. Ik help ze om de grond weer vruchtbaar te maken door alle 4 de seizoenen te integreren in hun werk. Verander natuurlijkerwijs je team weer in een gezond en vitaal team met rust, ruimte en focus. 

Verbinding weer voelbaar maken is daarbij de sleutel. Daartoe organiseer en co-creëer ik verbindende bijeenkomsten, waarbij ik gebruik maak van bedrijfsopstellingen en corporate rituelen, zodat de grond weer vruchtbaar wordt en je samen meer voor elkaar krijgt. Meer plezier en samen productiever. Duurzame inzetbaarheid gericht op een natuurlijk verloop voor langere termijn, dat is het resultaat. 

Verbonden met jezelf geeft energie. Je voelt meer liefde voor je werk, collega’s, management en organisatie. – Mirjam Wittenberg

Mijn missie is om teams duurzamer te maken, open communicatie, natuurlijk verloop, focus, plezier, rust en ruimte. Een natuurlijk evenwicht te vinden dat leidt tot een vitaal en gezond team. Hierin voelen mensen zicht verbonden met zichzelf, elkaar en de missie van een organisatie. Het gevoel van verbondenheid gaat verder dan jezelf en leidt tot plezier in samenwerken en beter resultaat. Daar plukt iedereen de vruchten van; medewerker, organisatie én klant! Nu en vooral ook voor toekomstige generaties medewerkers!

Ook nieuwsgierig wat Meer voor elkaar voor jouw organisatie kan betekenen? Bel 06 48 42 02 00 voor meer informatie.