Stijl en werkwijze van Meer voor elkaar

Meer voor elkaar speelt met verbinding, creëert een sfeer die elke samenwerking en relatie in de basis nodig heeft. Vertrouwen, openheid, warmte. Ik breng professionals dichter bij zichzelf en zorg op luchtige en zingevende werkwijze voor saamhorigheid.

In verbindende bijeenkomsten die ik organiseer, co-creëer en faciliteer, maak ik gebruik van actieve en speelse werkvormen die gericht zijn op het hele lijf en naar binnen toe gaan. Ik maak gebruik van opstellingen en pas corporate rituelen toe om de verbinding met jezelf, met elkaar en de missie van de organisatie voelbaar te maken. De mix van deze vormen versterken elkaar bij deze bijeenkomsten. Als basis maak ik gebruik van het oudste en meest natuurlijke model dat er is: het 4-seizoenenmodel.

Het volgen van deze natuurlijke 4 seizoenencyclus geeft meer flow in onze projecten en ons werk. Hierdoor gaan dingen meer als vanzelf, meer natuurlijk. Dit model is cyclisch van aard en ondersteunt op natuurlijke wijze de transformatie op persoonlijk, leiderschap en organisatieniveau. Meer weten over het 4-seizoenmodel voor een vitaal en vruchtbaar team?

Bedrijfsopstellingen verhogen de productiviteit. Door te voelen en los te laten, presteer je beter. Meer weten over mijn manier van Bedrijfsopstellingen?

Corporate rituelen geven kracht en verbinding. Door momenten te initiëren waarin je stil staat met elkaar, geven rituelen kracht en verdieping aan deze momenten van vieren, verbinden, veranderen, verwerken en helen. Meer weten over corporate rituelen.

Groot en breed netwerk van professionals

Meer voor elkaar is aanjager van samenwerking tussen professionalsMeer voor elkaar werkt samen in een groot en waardevol netwerk van professionals met uiteenlopende expertises. Zo voel ik me gesteund, krijg ik zelf ook meer voor elkaar en blijf ik me ontwikkelen.

Ik organiseer en neem deel aan diverse intervisiegroepen op het gebied van opstellingen. Dit is een netwerk van geschoolde opstellers met wie ik samenwerk. Daarnaast ben ik lid van wijzijnvanklei, een collectief van zelfstandige professionals in leiderschap, organisatie, communicatie en marketing.

Ook ben ik onderdeel van het team van Stichting Reconnect Company, wat een platform is voor professionals die de kunst van het dichter bij jezelf komen, verstaan. We verbinden ons met elkaar tot een collectief dat samen mensen in organisaties helpt verbinden met zichzelf en de organisatie. Omdat we samen meer weten en sterker zijn. 

Tijdens mijn bijeenkomsten maak ik gebruik van allerlei werkvormen en pas al mijn levens- en werkervaringen toe. Ben je nieuwsgierig naar mijn ontwikkeling en mijn verhaal?

Ook nieuwsgierig wat Meer voor elkaar voor jouw organisatie kan betekenen? Bel 06 48 42 02 00 voor meer informatie.