Meer dan Netwerken (2018-2019)

Meer voor elkaar ontwikkelt originele netwerkbijeenkomsten gericht op het versterken van de relatie tussen professionals. ‘Meer dan netwerken’ is een interactieve, speelse en creatieve manier van netwerken, die deelnemers de mogelijkheid biedt om echt verbinding met elkaar te maken, zodat je elkaar beter/ dieper leert kennen. Een goede relatie versterkt de samenwerking.

Resultaat

Gebruikte spelvormen zijn onder meer: zakelijke kletspot, kwartet, ganzenbord en memory. Deze werkvormen lenen zich uitstekend voor een razendsnelle kennismaking die dieper gaat dan een borrelpraatje. Door de spelvormen ontstaat een open sfeer, waarin deelnemers makkelijk ervaringen met elkaar delen. Met hulp van spel en andere interactieve werkvormen leerden zij elkaar beter kennen. Hoe beter zij elkaar kennen, hoe meer ze voor elkaar kunnen betekenen. De verbindingen (connecties) die gemaakt worden zijn daardoor diepgaander en structureler.

Meer dan netwerken is een samenwerking van Meer voor elkaar (voorheen Buro Sprint) met AstriduitArnhem. Andere vormen van netwerkbijeenkomsten ontwikkeld en georganiseerd door Meer voor elkaar zijn Netwerkfeestjes en Netwerken onder de sterren.

Referenties

Jan Fokke Oosterhof, Bestaansverwondering

Ik heb er vijf zakelijke contacten en deals uitgehaald en dat in 1 bijeenkomst.

 Jeroen van Buuren, Vanuit Stilte

Ik heb in één avond meer interesse gezien dan in mijn eigen vaste netwerk.

 Mathijs Bouman, Bouman Translations

De netwerkbijeenkomsten van Meer dan netwerken zijn laagdrempelig en ontzettend leuk. In tegenstelling tot andere netwerkbijeenkomsten leer je elkaar hier echt goed kennen en dat leidt tot betekenisvolle gesprekken. Hierdoor heb ik waardevolle connecties aan mijn netwerk kunnen toevoegen.

Foto impressie verbindende netwerkbijeenkomsten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over andere opdrachten in de portfolio

Meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Bel 06 48 42 02 00 of mail mirjam@meervoorelkaar.com